top of page
1c
2cc
3c
4c

TJENESTER

    Restaurering er  løsning for veteranbiler eller andre spesielle kjøretøy. Et gammelt kjøretøyet kan være en perfekt investering. Faktum er at en gammel bil ikke er mye verdt. Dens verdi oppnås hvis en bil er restaurert grundig og riktig. Deler som er utslitte og rustne blir restaurert. Hvis riktig restaurering blir utført og bilen oppnår tilstanden den hadde dagen den kom fra fabrikken, vil verdien av en veteranbil øke. Og vanligvis overstige det beløp som ble betalt for den og dens ombygging. Slike smykker vil bare stige i verdi.

    Karosseri restaurering er et meget komplekse arbeid som krever mye tid og innsats. I mange tilfeller holder det ikke bare med lakkering. Det er mange prosesser som skal gjennomføres for å gjenoppbygge en bil på riktig måte:

·         Kjøretøy demontering

·         Karosseri sliping

·         Sveising å gjenopprette områder berørt av korrosjon

·         Epoxy primer etterbehandling

·         Erstatte/produsere deler som er umulig å restaurere og samtidig beholde bilen så autentisk som mulig.

·         Lakkering

·         Anti korrosiv behandling av bilens understell.

 
    Det er mye arbeid som må gjøres under restaurering av interiør og tilbehør : re-søm eller utskifting av seter, dør, møbeltrekk, tak og gulvtepper. Restaurering av et ratt, panel og annet interiør tilbehør samt testing, feilsøking og reparasjon av bilens funksjoner.
 
    Vi reparerer motorer og chassis, sjekker alle komponenter nøyaktig og reparere, gjenoppbygge eller erstatte dem, hvis det er nødvendig. Vi dekker hele prosessen med restaurering, dette omfatter mange ulike prosesser som krever mye grundig arbeid og hengivenhet.
 
    "Retroshtern",  UAB tilbyr restaurering tjenester og kan gjenopplive kjøretøyet eller deler av det. Alt det nødvendige arbeidet blir utført av erfarne teknikere som bruker moderne utstyr.

bottom of page